Uusi yhteistyökumppani ja toimintaa Keski-Aasiassa

EPSE on tehnyt yhteistyösopimuksen suomalaisen Econet-yhtiön kanssa Keski-Aasian toiminnasta. Econet on asiantuntijayritys, joka on erikoistunut vesi- ja jätevedenpuhdistuslaitosten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Yhteistyö nopeuttaa huomattavasti EPSE™ Menetelmän käyttöönottoa operatiiviseen teollisuusympäristöön.

Keski-Aasia kärsii vesipulasta, joka yhdessä talouskasvun ja teollisuusprosessien kasvavan tarpeen kanssa luo valtavan tarpeen kustannustehokkaille teknologioille suljettujen vesikiertojen luomiseksi teollisuusprosesseihin. Menetelmämme on suora ratkaisu alueen vesikriisiin ja mahdollistaa kestäviä käsittelyprosesseja alueen kaivos- ja metalliteollisuuden toimijoille.

Osallistuimme tällä viikolla Innoweek 2023 -tapahtumaan Uzbekistanissa. Matkan aikana kumppanimme Econet allekirjoitti aiesopimuksen (MoU) Uzbekistanin Innovatiivisen Kehityksen Ministeriön kanssa. EPSE allekirjoitti samanlaisen aiesopimuksen toukokuussa 2023, ja tämä merkitsee merkittävää kasvua liiketoiminnallemme Keski-Aasian alueella.

Mika Kärkkäinen (Chairman of the Board, Econet) MoU:n allekirjoittamisen jälkeen. Hänen vieressään edustajat Uzbekistanin Innovatiivisen kehitysministeriöstä sekä Nordic University Tashkentista.

Tänä kesänä EPSE toteutti Kazakstanissa vedenkäsittelyn pilottihankkeen ja sen tulokset olivat erinomaiset. Uzbekistanissa on tarkoitus toteuttaa samanlainen pilottihanke, jonka tavoitteena on ottaa asiakaskohteessa käyttöön täyden mittakaavan vedenkäsittely EPSE™ Menetelmällä.

Tekstin on kirjoittanut Anna Kivimäki.