Arvomme

 

Kunnioitamme ja arvostamme ympäristöä ja luontoa.

Elämme tällä maapallolla vain kerran ja haluamme suojella ja säilyttää  luontoa ja sen monimuotoisuutta tuleville sukupolville. Puhtaat vesivarat ovat elintärkeitä sekä luonnon eliökunnalle, että ihmisille ja tavoitteemme on mahdollistaa sen saatavuus maailman joka kolkassa.

 

Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat voimavaramme.

Työterveys ja -turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää ja sen takia yrityksellämme on EHS Management Plan sekä EHSQ Manager. Haluamme tehdä työturvallisuuden eteen työtä myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Erilaisuutemme on vahvuus ja olemme sosiaalisesti vastuullisia.

 

Innovaatiomme on valttimme ja ajattelemme kaikkien osapuolten toiminnan kannattavuutta.

Ainutlaatuinen EPSE™ Menetelmämme mahdollistaa kokonaisvaltaisen ratkaisun toimittamisen  ja haluamme varmistaa, että ratkaisu hyödyttää yrityksemme ja yhteistyökumppaneidemme lisäksi myös ympäristöä.

 

Yrittäjyys on meille elämäntapa.

Yrittäjyys ei tarkoita meille yksittäistä asiaa, vaan tapaa, jolla toimimme. Otamme asiakkaan haasteen omaksemme ja pyrimme löytämään siihen parhaan mahdollisen ratkaisun. Uuden kehittäminen ja ongelmanratkaisu on meille intohimo.

 

 

 

Ympäristöpolitiikka

Haluamme edistää luonnonvarojen kestävää käyttöä. Sen takia olemme on osana edistämässä jätevapaata ja hiilineutraalia teollisuutta.