Arvomme

 

Kunnioitamme ja arvostamme ympäristöä ja luontoa.

Elämme maapallolla vain kerran ja haluamme suojella ja säilyttää  sen luontoa ja monimuotoisuutta tuleville sukupolville. Puhtaat vesivarat ovat elintärkeitä sekä eliökunnalle että ihmisille ja tavoitteemme on mahdollistaa sen saatavuus maailman joka kolkassa. Biologisen monimuotoisuuden väheneminen on yksi suurimmista uhista, joita kohtaamme yhteiskuntana ilmaston lämpenemisen ohella, ja me EPSEllä olemme sitoutuneet työskentelemään biologisen monimuotoisuuden vähenemistä vastaan ​​kaikin mahdollisin tavoin.

 

Työntekijämme ja yhteistyökumppanimme ovat voimavaramme.

Työterveys ja -turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää ja sen takia yrityksellämme on EHS Management Plan sekä EHSQ Manager. Haluamme tehdä työturvallisuuden eteen työtä myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tiimimme monimuotoisuus on vahvuus ja pyrimme edistämään monimuotoisuutta myös tulevaisuudessa palkkaamalla jatkossakin henkilöitä erilaisilla taustoilla. Toimintatapamme ja projektimme ovat sosiaalisesti vastuullisia.

 

Innovaatiomme on valttimme ja ajattelemme kaikkien osapuolten toiminnan kannattavuutta.

Ainutlaatuinen EPSE™ Menetelmämme mahdollistaa kokonaisvaltaisen ratkaisun toimittamisen  ja haluamme varmistaa, että ratkaisu hyödyttää yrityksemme ja yhteistyökumppaneidemme lisäksi myös ympäristöä.

 

Yrittäjyys on meille elämäntapa.

Yrittäjyys ei tarkoita meille yksittäistä asiaa, vaan tapaa, jolla toimimme. Otamme asiakkaan haasteen omaksemme ja pyrimme löytämään siihen parhaan mahdollisen ratkaisun. Uuden kehittäminen ja ongelmanratkaisu on meille intohimo.

 

 

 

Ympäristö

Haluamme edistää luonnonvarojen kestävää käyttöä. Sen takia olemme osana edistämässä jätevapaata ja hiilineutraalia teollisuutta.

EPSE™ Menetelmän hiilidioksidipäästövähennyspotentiaali on arvioitu ulkopuolisen asiantuntijayrityksen toimesta merkittäväksi. Lisätietoa tehdystä laskennasta.

CO2-päästöjen vähentäminen on yksi suurista teollisuuden haasteista, ja me voimme auttaa siinä.