EPSE™ Menetelmä tarjoaa ainutlaatuisen ja patentoidun ratkaisun liukoisia metalleja sisältävien jakeiden käsittelyyn. Menetelmässä syntyy metallivapaa ylite sekä hyvin niukkaliukoinen monimetallisakka. Erityisen hyvin EPSE™ Menetelmä sopii teollisuuden ja kaivosten happamille jäte- ja prosessivesijakeille, jotka sisältävät liuenneita raskasmetalleja ja sitä on testattu 51 metallille.

EPSE tarjoaa asiakkaalleen kokonaisvaltaisen teknisen ratkaisun, jonka puhdistusprosessista syntyy erinomaisia tuloksia. EPSE™ Menetelmää voidaan soveltaa joko jatkuvatoimisena tai batch-prosessilla ja se voidaan usein integroida suoraan olemassa olevaan laitteistoon.

EPSE™ Menetelmälle testatut metallit.

 

Menetelmän toimintaperiaate

EPSE™ Menetelmän vedenkäsittelyprosessi perustuu EPSE™-kemikaalin annosteluun ja pH:n säätöön. Prosessissa syntyy metallivapaa ylite ja ainutlaatuisen niukkaliukoinen sakka, joka voidaan luokitella pysyväksi jätteeksi. Menetelmän käyttökustannukset ovat alhaiset eikä sen käyttöönotto yleensä vaadi suuria investointeja. Koska EPSE™ Menetelmä ei ole lämpötilasidonnainen, energiaa säästyy huomattavasti.

EPSE™ Menetelmä ei ole selektiivinen ja tehoaa todistetusti käsiteltäviin metalleihin yhdellä käsittelykerralla pienissäkin metallipitoisuuksissa. Prosessissa syntyvä sakka on nopeasti laskeutuvaa ja sitä voidaan käyttää raaka-aineena monin tavoin.

Yksinkertainen, nopea, kustannustehokas

 

Lähes liukenematon ja hyödynnettävissä oleva monimetallisakka

 

Tehoaa käsiteltäviin metalleihin yhdellä käsittelykerralla

Tehokkuus ei riipu metallipitoisuuksista

Ei ole lämpötilariippuvainen ja toimii jo erittäin matalissa lämpötiloissa

Ei vaadi suuria laiteinvestointeja

Integroituu usein suoraan olemassa olevaan laitteistoon

Kiinnostuitko? Lue lisää asiakasprosessistamme täältä.