EPSE Oy on suomalainen yritys, joka on sitoutunut ympäristön kannalta kestävään toimintaan ja kiertotalouden edistämiseen. Asiantuntemuksemme on liukoisia metalleja sisältävien teollisuuden vaarallisten prosessi- ja jätevesien käsittely. Pyrimme omalta osaltamme hillitsemään ilmastonmuutosta minimoimalla jätevesien käsittelyn ympäristöjalanjäljen – vähäpäästöinen menetelmämme on monin tavoin nykyisiä kestävämpi. Innovatiivinen ratkaisumme mahdollistaa arvokkaiden metallien talteenoton, resurssien kiertotalouden edistämisen ja jätteiden määrän vähentämisen. Ratkaisumme edistävät ESG-tavoitteita, jotka koskevat päästöjen vähentämistä, luonnonvarojen säilyttämistä ja vastuullisen jätteenkäsittelyn edistämistä teollisuusprosesseissa.

EPSE Team koostuu maailmanluokan osaajista kemian, vesikäsittelyn, kansainvälisen myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen aloilta, ja yhteensä kokemusta on reilusti yli 100 vuotta. Lisäksi EPSEn neuvonantajiin kuuluu mm. kansainvälisen kaupallistamisen, sopimusoikeuden ja erilaisten säännösten asiantuntijoita. Tarkemmin EPSEn tiimiin voit tutustua yhteystiedot-välilehdeltä.

Toimipaikkamme

EPSEn päätoimipiste sijaitsee Pirkanmaalla, Ylöjärvellä. Samoissa tiloissa sijaitsee myös EPSEn laboratorio & Technology Hub. EPSE Teamin kansainvälisistä toiminnoista vastaavat asiantuntijat ja pilotointiin erikoistunut tekninen tiimi mahdollistavat uudet projektit ympäri maailmaa.

Vierailemaan EPSEn Ylöjärven toimistoon?

 

EPSE lukuina

  • 15 EPSE Teamiläistä
  • 10 vuotta alalla
  • Lähes 100 patenttimaata
  • Yli 7M€ rahoitusta kerättynä

Visiomme

 

Haluamme olla markkinajohtaja raskasmetalleja sisältävien jätteiden käsittelyssä kiertotalouden raaka-aineeksi ja puhtaaksi vedeksi.

 

Innovaatiomme EPSE™ Menetelmä soveltuu erinomaisesti liukoisia raskasmetalleja sisältävien jakeiden puhdistukseen ja sen potentiaalisia sovellusalueita on kymmeniä. Tavoitteemme on luoda arvoa haitallisia ja vaarallisia metalleja sisältävästä vedestä vastaten samalla metallien maailmanlaajuiseen kysyntään.

Lue lisää ainutlaatuisesta EPSE™ Menetelmästä täältä.