Haussa Technical Manager

EPSE hakee Talent Centerin kautta uutta tekijää joukkoonsa! Hakuohjeet alla tai tästä linkistä.

Avoin työpaikka:

Technical Manager

Tehtäväkuvaus: Vastaa EPSE™ Menetelmän asiakaspilotointien toteutuksesta sekä johtaa/ tukee organisaationsa avulla EPSE™ Menetelmän käyttöönottoa asiakaskohteissa. Vastaa pilotointiprojektien toteutuksesta, aikataulusta ja kustannuksista. Toimii pilotointi- ja teknisen ryhmän esimiehenä. Vastaa johtoryhmän jäsenenä osastonsa jatkuvasta kehityksestä yhtiön kehitystoimien päätösten mukaisesti.

  • Tarvittava kokemus ja osaaminen: Kansainvälinen projektitoiminta, projektinhallintatyökalut, esimieskokemus, projektien talousymmärrys ja osaaminen.
  • Koulutus: Tekninen AMK- / yliopistotason koulutus
  • Tehtävässä onnistuminen edellyttää: Henkilöllä tulee olla ratkaisukeskeinen ja yrittäjämäinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyy suunnittelemaan ja viemään läpi haastavia projekteja.
  • Matkustusvalmiutta
  • Hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito.
  • Eduksi katsomme: Muu kielitaitokokemus kaivosteollisuudesta ja teollisuuden vedenkäsittelystä

Rekrytoinnista vastaa Talent Center Oy.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.02.2022 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Heinola p. 044 988 3394 tai petri.heinola@talentcenter.fi.

Talent Center on vuonna 2010 perustettu henkilöstöpalveluiden asiantuntijatalo. Palveluihin kuuluvat rekrytoinnit & headhunting, soveltuvuusarvioinnit, henkilöstövuokraus, koulutusratkaisut sekä vuokrajohtajien välitys. Tutustu yritykseen osoitteessa www.talentcenter.fi ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).