EPSE ilmastokumppaniksi

Ympäristöalan osaajana EPSE osallistuu osaltaan alueelliseen Kestävä Tampere -ohjelmaan. 9. syyskuuta lanseerattu ohjelma haastaa yritykset ja yhteisöt ilmastotyöhön ja EPSE osallistuu vähentämällä omia päästöjään varsinkin viestintäteknologiaa hyödyntämällä, säästämällä energiaa ja sitouttamalla henkilöstöä. Koko ohjelman tavoite on hiilineutraali Tampere 2030.

EPSE pystyy tukemaan asiakkaitaan vähentämään päästöjä juuri menetelmänsä kautta, koska se vähentää sekä energian käyttöä että mitä todennäköisemmin kuljetuksien tarvetta. EPSEn henkilöstöä kannustetaan muun muassa osallistumaan nettikoulutuksiin ja -kokouksiin, jos se vain on mahdollista toiminnan kannalta.

EPSE on yksi Tampereen seudun cleantech-yrityksistä ja siksi osallistuminen ohjelmaan on päivänselvää. Olemme mukana kehittämässä teknologiaa, joka säästää luonnonvaroja ja pienentää ihmisen toiminnan aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Ilmastokumppanuuden kautta yritykset ja yhteisöt saavat näkyvyyttä ja tunnettuutta ilmastoteoilleen sekä ohjeistusta ja työkaluja ilmastotyöhön.

Lisätietoja Ilmastokumppanuudesta www.ilmastokumppanuus.fi

Tekstin on kirjoittanut Anni Honkonen.