Epseläiset yhdessä roskaamista vastaan

EPSE haastaa seuraajansa roskankeräyskilpailuun!

Osallistumisohjeet tämän artikkelin lopussa ja Facebook-seinällämme.

Vaikka kevät on tänä vuonna ollut melkoista hullunmyllyä – niin virusten kuin vaihtelevien säidenkin muodossa – ovat epseläiset ehtineet nauttia myös ulkoilmasta. Suurin osa väestä on komennettu etätöihin ja uusi arkirytmi on vähitellen löydetty niin Teams-kokousten kuin yhteisten etäkahvitaukojenkin myötä. Laboratorio rullaa ja monta projektia odottaa matkustuslupaa, kunhan se on jälleen turvallista.

Kelien lämmetessä ja ulkoilun lisääntyessä on myös EPSEn tiimi huomannut, kuinka kevään edetessä puskevat esiin myös luontoon viskatut roskat. Koska EPSEn koko filosofia on tehdä maailmasta puhtaampi ja turvallisempi paikka, ovat epseläiset päättäneet tarttua myös roskaongelmaa sarvista ja ryhtyä roskatalkoisiin.

Jo lyhyellä käyskentelyllä lähimaastosta löytyy jos jonkinnäköistä roskaa: tyhjiä pikaruokapakkauksia, tupakka-askeja ja -tumppeja, elintarvikekääreitä ja monenlaista muuta luontoon kuulumatonta.

EPSE haastaakin nyt kaikki yhdessä talkoisiin roskattoman Suomi-luonnon puolesta!

Ota kuva keräämästäsi roskasaaliista ja jaa se EPSEn Facebook-seinälle. Kesäkuun loppuun mennessä kuvallaan osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl ammattilaisten roskapihtejä, joiden avulla roskien nyppiminen lenkkipolun varresta onnistuu entistä kätevämmin!

Noudatathan varovaisuutta kerätessäsi roskia maasta, mikäli sinulla ei ole vielä roskapihtejä käytössäsi.

Kuvassa EPSEn toimitusjohtaja Jouni Jääskeläinen roskasaaliinsa kanssa.

Tekstin on kirjoittanut Anni Honkonen.