Uusi kehitysaskel Mobile EPSE™ -pilottilaitteistoon

EPSE Oy on saanut EIT RawMaterials -rahoitusta Mobile EPSE™ -pilot laitteistonsa kehitystyöhön. Teknisten muutosten avulla parannetaan nykyisen laitteiston veden- ja sakan erotusta. Uudistetun laitteiston avulla EPSE pystyy aiempaa paremmin palvelemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisen vedenkäsittelyratkaisun toteuttamisessa.

EPSEn teknisen tiimin Site Manager Jukka-Pekka Varis ja Technical Specialist Kimmo Hellsten ovat aloittaneet laitteistoon lisättävien osien kilpailuttamisen, ja projekti on lähtenyt hyvin käyntiin. Uudistunut Mobile EPSE™ on tarkoitus saada käyttöön vuoden 2023 loppupuolella.

Vuonna 2020 valmistunut Mobile EPSE™ -laitteisto on rakennettu kolmeen erilliseen 20-jalan merikonttiin. Lue lisää Mobile EPSE™:stä täällä.


EIT RawMaterialsin tavoitteena on edistää vihreää siirtymää Euroopan alueella tukemalla innovaatioita, joilla saadaan kierrätettyä arvokkaita materiaaleja, kuten mineraaleja ja metalleja takaisin hyödynnettäväksi teollisuuden raaka-aineena. (eitrawmaterials.eu)

 

Tekstin on kirjoittanut Anna Kivimäki.