EPSE etsii laboratoriopäällikköä!

ICP-OES ja laborantti laboratoriossa.

EPSE Oy, kansainvälistyvä ympäristöalan suunnannäyttäjä teollisuuden jätevesien käsittelyssä etsii osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme sinua:

Laboratoriopäällikkö

Ylöjärveltä maailmalle ponnistava teollisuuden ja kaivosten raskasmetallipitoisen jätteen käsittelyyn erikoistunut yritys etsii kolmihenkiselle laboratoriotiimilleen päällikköä Ylöjärven toimipisteeseensä. Epselöinti on patentoitu uniikki menetelmä, jolla sakkauttaen poistetaan liuenneet metallit erilaisista jätevesistä. Työ on innovatiivista, työympäristö pienessä yrityksessä ketterä ja työtahti reipas. Uusi menetelmä tarjoaa haasteita ja etenkin mahdollisuuksia, projekteja on laajalti eri ympäristöistä ja myös globaalisti. EPSE haluaa olla markkinajohtaja raskasmetalleja sisältävien jätteiden käsittelyssä kiertotalouden raaka-aineeksi ja puhtaaksi vedeksi. Epselöinnin ympäristövaikutusten potentiaali on valtava.

Olet koulutukseltasi

Kemisti (esim. epäorgaaninen kemia) tai
Kemian alan insinööri, DI tai tohtori

Tunnet ICP-OES alkuaineanalytiikan, jonka ylläpidosta ja menetelmien kehittämisestä sinulla on kokemusta. Osaat liukoisuustestaukset ja näytteiden esikäsittelyn. Olet ympäristöanalytiikan osaaja, joka ymmärtää epäorgaanisia prosesseja. Toiminnassasi haet ratkaisuja. Olet lisäksi innostava esimies osaavalle, kansainväliselle laboratoriotiimillemme. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Valinnassa arvostamme myös seuraavia ominaisuuksia ja osaamista

 • Kokemus esimiestyöstä
 • Teollisuuden prosessien ymmärrystä
 • Hydrometallurgian ymmärrystä
 • Kaivosalan, etenkin värimetallien jalostuksen asiantuntemus
 • Teollisten jätevesien käsittelyn kokemus
 • Orgaaniset hapot ja niiden mekanismien tuntemus
 • Kemikaalilainsäädännön tuntemus
 • Laboratoriomenetelmien/laitteiden tuntemus

Pääasialliset työtehtäväsi ovat

 1. Laboratorion päivittäisen toiminnan esimiestyö
  1. Testisuunnitelmat ja aikataulutus
  2. Laboratoriotiimin ohjaus ja tukeminen
  3. Raportoinnin kehittäminen
 2. Myynnin tuki
  1. Ratkaisun löytäminen / tuotekehitys
  2. Raportointi
  3. Laboratoriotekninen tuki asiakasyhteyksissä
 3. Toiminnan jatkuva kehittäminen

EPSE tarjoaa sinulle modernin laboratorion monipuolisilla välineillä ja osaavalla tiimillä, ketterän päätöksenteon ja mielenkiintoisia haasteita sekä mahdollisuuksia globaalissa ympäristössä.

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jouni Jääskeläiseen +358 40 752 0530. Voit lähettää hakemuksesi ja CV:si myös suoraan osoitteeseen jouni.jaaskelainen@epse.fi. Tarjolla oleva työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja EPSEn laboratoriosta ja tiimistä sivuiltamme: EPSE Laboratorio & EPSEn tiimi.

Tekstin on kirjoittanut Anni Honkonen.